自製南美Postcard發售!

首先要多謝大家喺分享會支持,估唔到陸陸續續都一直有朋友幫襯,有部份款式已經賣曬,其他都只剩返少量!

其中一款賣曬後,如今明信片一套六張,HK$38/ 5張、HK$8/ 張,再送多張神秘限量版俾你!如果連同我本原創小說一齊買,仲可以用35蚊全套買曬,同樣有送神秘限量版!

正面係我自己喺南美影嘅風景圖,背面都有相關嘅介紹,無論送俾朋友、當書簽,或者自己貼嚟裝飾都好靚架!

如果想小弟當Postcard咁寫兩句寄俾你都冇問題(不過我都係入信封寄),分享一下我對南美呢堆景色嘅熱愛!

雖然呢堆Postcard冇本書搞得咁辛苦,但連同設計加搵廠印,都搞咗我好耐,希望大家都可以多多支持!🙏

 

IMG_5832-1
想買可以銀行入數或Payme付款,郵遞方法可以Inbox另議。如果唔係全套購買,請揀選你想買嘅款式,告知相應號碼,我會喺於收到款項後一日內寄出。

 

 

更多資訊及文章,請Like Fb Page:
【有故事的旅人】

【晞。觀影記事】

 

IG請Follow:
#travelerwithmovie

 

廣告

發表迴響